luni, 15 martie 2010

Teama.

Mda,cred ca oricine are acel sentiment de teama uneori.Cand te aflii in fata cuiva drag,iubit,sau doar pur si simplu cand iti apare in fata [cand tu iesi de pe usa liceului,sa te duci sa iei un pachet de tigari],iar el cu prietenii sai stau in fata scolii si doar..stau!:|.
Parca ti-ai dorii ca acel moment sa nu se mai sfarseasca niciodata.Adica doar simplu fapt ca il vezi in fata ochiilor pentru 2 secunde,iti face inima sa sara din piept,sa te faca sa te indragostesti iar de acel baiat care odata,demult chiar tinea la tine.
Iti e greu sa crezi ca el e inca aici,ca inca mai frecventeaza liceul tau,dar intrebarea care iti vine in minte este "De ce?".Pentru ce ar venii el,pentru tine oricum nu,deoarece deja numai aveti tangente.Si apoi urmeaza intrebarea care te distruge "Oare e cu alta fata?".
Parca un val de lacrimi te cuprinde si iti vine sa dai frau tuturor sentimentelor pe jos.
Simti cu inima ti se sfarama in mii de bucatele,cine sa o mai adune?El numai e aici sa te ajute,sa te sustina.
Te simti tradata,desii numai esti cu el,distrusa,speriata.Unde e amintirea aceea,clipa fericita dintre voi 2?
S-a dus!Poate ca a fost doar ca o ploaie de vara,o chestie copilareasca intre voi 2.Poate el nu te-a iubit asa cum ai facut-o tu,sau poate da.
Dar orgoliu lui e prea mare acum,defapt cand aude te tine,te si injura,evita sa deschida subiecte despre tine,sau altcineva sa pomeneasca de tine.
Acum e cu totul un alt om,deja numai esti in mintea lui.
A devenit mult prea crud cu tine,sa schimbat si numai din vina ta,pentru ca tu i-ai dat curajul sa indrazneasca.
Acum,totul e doar scrum.

Niciun comentariu:

Aceea "eu"

Fotografia mea
Constanţa., România., Romania
A ramas doar amintirea.