vineri, 11 februarie 2011

El.

El?Ha,ramane doar o umbra ..cred! Adica,tot ce a fost frumos sa dus odata cu persoana lui,si au ramas doar amintiri care se invart in capul meu zii de zii.
Imi doresc sa fie din nou al meu,si sa-l iau in brate zii de zii ,sa-i spun cat de mult il iubesc,si sa il sarut asa cum o faceam odata..
Imi e dor de zilele alea,si as vrea sa dau timpul inapoi macar pentru 1 secunda. "1 secunda poate schimba multe."Asta mi-a zis el!
Si da intradevar,intr-o secunda as avea timp sa repar toate greselile provocate,demult..
Imi e dor de tot ce era inainte ,imi pare rau de certuri,de gelozii,de toate astea.Nu am realizat cat de mult ma iubea,si indiferenta mea il distrugea pur si simplu.De ce?Pentru ca am fost idioata,nu am realizat ca am langa mine un suflet pur,care iubeste si vrea iubire in schimb.Am abuzat de bunatatea si iubirea lui.De ce?Pentru ca nu stiam ,ca el chiar simte ceva pentru mine,pentru ca eu nu mi-am dat seama,si imi imaginam ca e la fel ca toti..dar nu,e mai diferit decat 100 de baieti !
Nu a meritat ce am facut,si chiar..regret amarnic pentru tot,pentru fiecare secunda in care l-am facut sa sufere,si ..il vreau inapoi .. :(

Aceea "eu"

Fotografia mea
Constanţa., România., Romania
A ramas doar amintirea.